Purchase Order System.net
HomeSitemap › Malay

Pembelian Pesanan Penganjur Perisian

Pembelian Pesanan Penganjur Perisian untuk pengguna Windows adalah satu program perniagaan yang menyediakan pengurusan yang mudah dan cepat keseluruhan jualan dan pesanan belian bagi organisasi anda dengan kesilapan data rekod kemasukan percuma. Fungsi terlebih dahulu perisian PO menjimatkan masa anda daripada mencari apa-apa perintah pembelian tempatan, perintah jualan penghantaran, invois, pembekal, permintaan borang penerimaan dan template kosong atau menggunakan mana-mana alat Microsoft Office termasuk invois template MS perkataan sampel untuk membuat barang-barang po borang pesanan . Gunakan Perisian Pembelian Pesanan Penganjur untuk membuat dan mencetak pesanan pembelian boleh dicetak standard dan generik, Layouts kontrak pesanan pembelian atau bentuk kelulusan untuk perniagaan anda dengan cepat dan mudah.

Accounting Software Kewangan (Edisi Piawaian)

Perisian Perakaunan Kewangan Standard direka dan dibangunkan untuk memantau dan menjejaki inventori, saham, pendapatan dan butir-butir perbelanjaan organisasi perniagaan anda. Perisian perniagaan yang profesional tepat menyediakan yang lejar Am, Bil dan pelbagai laporan kewangan mana-mana perusahaan. Program perakaunan automatik dengan mudah mengendalikan beberapa account pada satu-satu masa dan menyediakan penyelesaian yang terbaik untuk pengendalian manual rekod-rekod kewangan itu dapat membantu dalam menganalisis pertumbuhan keseluruhan perniagaan anda.

Perisian Perakaunan Kewangan dengan Sokongan Kod Bar (Enterprise Edition)

Enterprise Perisian Perakaunan merupakan satu alat canggih yang digunakan untuk pengurusan automatik dan tepat inventori dan stok butir-butir Syarikat dengan sokongan kepada ciri-ciri yang menjana barcode maju. Utiliti Bil elektronik dan Pengurusan Accounting Software mempunyai pemprosesan yang cepat, mengurangkan data redundansi, menjimatkan masa, menyusun rekod multi-pelanggan dan tepat menyediakan laporan lejar yang lengkap untuk mempunyai analisis kewangan dan perakaunan yang tepat untuk semua firma-firma perniagaan kecil atau besar.

Perancang Perisian Pekerja

Perisian Perancang pekerja mahir jadual dan menguruskan aktiviti harian kakitangan perniagaan anda dengan cara yang dianjurkan. Sekarang sukar anda menguruskan kehadiran, syif pekerja, bercuti, daun, tour & latihan, mesyuarat, butir-butir gaji dan lain-lain aktiviti-aktiviti kerja harian boleh dengan mudah diuruskan dengan menggunakan perisian rostering kakitangan yang mudah dan dipermudahkan.

Tour pekerja Perisian Pengurusan dan Latihan

Profesional dan mudah untuk digunakan Tour Pekerja dan Pengurusan Latihan Perisian menguruskan lawatan syarikat dan jadual latihan dengan rancangan sebaik mungkin. Membolehkan pembuat keputusan perniagaan untuk memberi tumpuan kepada melakukan apa yang membawa paling nilai kepada organisasi dengan mewujudkan pelancongan pekerja dan latihan yang berkesan jadual yang kira-kira perbadanan pertumbuhan tanpa usaha tambahan dan pengetahuan pakar yang diperlukan.

Label Maker Perisian Kod Bar (Standard)

Perisian Pembuat Label Kod Bar adalah penyelesaian yang kos efektif, mudah dan fleksibel untuk menjana label barcode mesra profesional dan perniagaan dalam hanya beberapa klik tetikus. Imej barcode Advanced penjana utiliti menyokong utama font Linear dan standard kod bar 2D termasuk Codabar, Code39, Kod 128, Kod QR, dan lain-lain MICR mudah dibaca oleh semua pengimbas kod bar dan pencetak utama. Dipertingkatkan perisian barcode fungsi sokongan barcode pelbagai label ciptaan yang sesuai untuk semua kecil kepada organisasi-organisasi perniagaan yang besar.

Label Maker Perisian Kod Bar (Profesional)

Edisi Profesional Perisian Pembuat Label Kod Bar menyokong generasi mudah untuk menggunakan label barcode menggunakan fon barcode Linear dan 2D. Perisian yang dipermudah menyediakan semua yang diperlukan untuk memenuhi barcode dan pelabelan untuk pengguna baru, pengguna berpengalaman dan pemaju berguna dalam pelbagai keperluan industri. Perisian barcode membenarkan anda untuk mereka bentuk dan mencetak berkualiti dan label kod bar yang berwarna-warni dalam gaya pengguna yang dinyatakan dengan View Merekabentuk Kod Bar tersedia.

Pembuat Kad dan Perisian Merekabentuk Label

Dapatkan kualiti yang terbaik dan tertinggi kad ID standard dan label yang direka untuk keperluan perniagaan tertentu anda tanpa bantuan mana-mana atau bantuan pakar. Buat sendiri kad mereka bentuk program reka bentuk dan menjana kad ID profesional, Logos, kad Perniagaan, Pelekat, Tags, kepala surat seperti yang dikehendaki dalam format yang disesuaikan. Penggunaan pembuat kad id menjimatkan masa anda yang berharga dan wang yang diperlukan di samping merujuk pembekal perkhidmatan yang mahal untuk mendapatkan label yang direka dalam usaha yang minimum.

Home | Buy Online | Downloads | Contact Us | Privacy Policy | Terms and Conditions | Sitemap
© copyright purchaseordersystem.net